De mediator

Mijn naam is Diane Rooijakkers-Smeets. Ik ben geboren in Eindhoven en woon sinds 2015 samen met mijn man en zoon in Gemert. Na mijn studie aan de hotelschool vertrok ik begin 2001 naar New York. Daar werkte ik als manager bij een country club. Omdat het me na de gebeurtenissen van 9/11 niet gegund was mijn verblijfs- en werkvergunning te mogen verlengen keerde ik eind 2003 terug naar Nederland.

Ruim tien jaar werkte ik als officemanager bij een businessclub en HR adviesbureau tot ik me in 2015 omschoolde tot financieel adviseur. Mijn doel was om mensen te ondersteunen en begeleiden tijdens hun scheidingsproces. Na zelf een vervelden scheiding achter de rug te hebben wist ik als geen ander hoe belangrijk het is zaken goed te regelen en vast te leggen.

Naast het geven van financieel advies volgde ik de opleiding tot mediator en de specialisatie opleiding family mediation. Na mijn officiële certificering opende ik in de zomer van 2018 mijn eigen praktijk.  De combinatie van mediation en financieel advies zorgt er voor dat ik elke dag met ontzettend veel plezier en passie stellen begeleid tijdens een veelal ingrijpende periode in hun leven.

Met elkaar goed uit elkaar, dat is mijn missie!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

    • Diane Rooijakkers-Smeets
    • Mickershof 25, Gemert
    • E: diane@momentum-mediation.nl
    • M: 06-24251269