Wie ben ik?

Maak kennis met Diane

Welkom op de website van Momentum Mediation. Mijn naam is Diane Rooijakkers-Smeets, geboren in Eindhoven, maar sinds 2015 woon ik samen met mijn man en zoon in Gemert. Na mijn studie aan de hotelschool vertrok ik begin 2001 naar New York om daar als manager te gaan werken bij een country club. Omdat het me na de gebeurtenissen van 9/11 niet gegund was mijn verblijfs- en werkvergunning te mogen verlengen keerde ik eind 2003 terug naar Nederland.

In Eindhoven werkte ik daarna als officemanager bij een HR adviesbureau, tot ik besloot me in 2015 om te scholen tot financieel adviseur. Omdat ik naast het geven van financieel advies nog meer  wilde kunnen betekenen voor stellen tijdens hun scheidingsproces besloot ik de opleiding tot mediator te volgen, gevolgd door de opleiding tot family mediator. Na mijn officiële ADR certificering opende ik in de zomer van 2018 mijn eigen praktijk. De combinatie van mediation en financieel advies zorgt  ervoor dat ik iedere dag met ontzettend veel plezieren passie mensen begeleid.

Met elkaar goed uit elkaar, dat is mijn missie!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

    • Diane Rooijakkers-Smeets
    • Mickershof 25, Gemert
    • E: diane@momentum-mediation.nl
    • M: 06-24251269