Wie ben ik?

Maak kennis met Diane

Welkom op de website van Momentum Mediation. Mijn naam is Diane Rooijakkers-Smeets, geboren in Eindhoven, maar sinds 2015 woon ik samen met mijn man en zoon in Gemert. Na mijn studie aan de hotelschool vertrok ik begin 2001 naar New York om daar als manager te gaan werken bij een country club. Omdat het me na de gebeurtenissen van 9/11 niet gegund was mijn verblijfs- en werkvergunning te mogen verlengen keerde ik eind 2003 terug naar Nederland.

In Eindhoven werkte ik daarna als officemanager bij een HR adviesbureau, tot ik besloot me om te scholen tot financieel adviseur. Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen en omdat ik nog meer voor mensen wilde kunnen betekenen in een conflictsituatie of scheiding besloot ik de opleiding tot mediator te volgen, gevolgd door de opleiding tot family mediator. Na mijn officiële ADR certificering opende ik in de zomer van 2018 mijn eigen praktijk. De combinatie van mediation en financieel advies zorgt er voor mij voor dat ik iedere dag  met ontzettend veel plezier en passie mensen begeleid naar een duurzame oplossing voor hun vraagstukken en conflicten.

Mijn praktijk is gevestigd op het Karbeel 16a in Gemert. Voel je welkom!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

    • Diane Rooijakkers-Smeets
    • Karbeel 16a Gemert
    • M: 06-24251269